Semnul Speranței (Creatura vol. 3) de Nely Cab


Viața unei fete de 17 ani se întoarce cu susul în jos când întâlnește un zeu grec; ea trebuie să-și dea seama cum să lupte cu demonii și, de-a lungul călătoriei, descoperă un monstru care fie o va ajuta să-i salveze pe cei pe care îi iubește, fie să-i nimicească. 

Însă cine o va salva de ea insasi?


La întoarcerea ei din Grecia cu trei prieteni noi și o inimă frântă, foamea lui Isis de carne umană este mai puternică ca niciodată. Ea este o epavă emoțională după ce l-a pierdut pe David în urma trădării ei. Transformarea ei în Creatura s-a terminat când primește surpriza vieții ei, obligând-o să caute familia lui David. Numai că au rupt toate legăturile cu ea, iar ea nu știe cum să ajungă la ei.


Turpis, ființele demonice care au atacat-o pe Isis în Grecia, au urmărit unde se află. Acum, pentru a-și descurca viața, Isis trebuie să-și unească forțele cu zeități în care nu are încredere.


Este Isis cu adevărat Semnul Speranței așa cum se crede că este, sau va pierde bătălia în fața fiarei ei interioare înfometate și a demonilor, ștergând omenirea din existență? Aflați în finalul epic al celei mai bine vândute serii Creatura.


Comentarii