Trandafirul Blestemat (The Bone Spindle vol. 3) de Leslie Vedder

Soarta unui regat blestemat se bazează pe secrete străvechi, promisiuni încălcate și prietenii înverșunate în această carte finală, șocantă, a celei mai bine vândute serii de basme reinterpretate Fusul de Os.

Nu toate blestemele trebuie rupte. Nu toate basmele se termină cu fericirea până la adânci bătrâneți.

Fi este prizonier. Briar, un monstru. Shane este un războinic. Și Red este un trădător. Ceea ce odată a fost un grup formidabil de patru oameni care luptau pentru a apăra din nou regatul este acum destrămat, sfâșiat de malefica Vrăjitoare a Fusului.

Închisă într-un turn cu monstruosul Briar Rose, Fi este prinsă în pânza din ce în ce mai strânsă a Vrăjitoarei Fusului. Cu aceasta pe punctul de a găsi Vrăjile de Sifonare și de a-l zdrobi pe Andar – cu ajutorul lui Fi – singura speranță a lui Fi este de a decoda vechea ghicitoare a Vrăjitoarelor Trandafirilor înainte de a-l pierde pe Briar pentru totdeauna.

Shane este disperat să-l salveze pe Andar și pe partenerul ei. Ea este în căutarea unei arme lăsate de misteriosul Lord al Fluturilor, care deține cheia morții Vrăjitoarei Fusului. Dragostea ei pentru Red s-a amplificat doar. Dar trădarea lui Red o pune în pericol din cauza unui nou inamic - călăul Vrăjitoarei Fusului, Wraith, o vrăjitoare pe cât de puternică, pe atât de crudă.

Viitorul Andar se află în secretele trecutului său, iar Fi și Shane trebuie să găsească cea mai mare ruină pierdută dintre toate – Mormântul Reginei Aurora.

Plin de monștri de oase vicioși, noi alianțe și surprize la fiecare pas, pregătește-te să fii cucerit de această concluzie încordată, inteligentă și antrenantă.


**Perfect pentru fanii lui Margaret Rogerson, Holly Black și Marissa Meyer**

Comentarii