Cartea lui Azrael (Zei și Monștri vol. 1) de Amber V. Nicole


Cel care aduce Apocalipsa se întâlnește cu Apocalipsa...

În urmă cu o mie de ani, Dianna și-a renunțat la viața ei în deșerturile din Erioa pentru a-și salva sora pe moarte. A chemat pe oricine ar fi vrut să asculte, fără să se aștepte să răspundă un monstru mult mai rău decât orice coșmar. Acum face ceea ce îi cere Kaden, chiar dacă asta înseamnă să asigure o relicvă străveche de creaturile care o vânează.


Un rege crezut de mult mort și de mult uitat.

În lumea veche, numele lui era Samkiel. În lumea nouă este Liam, dar un titlu rămâne adevărat de-a lungul timpului. El este Cel care aduce Apocalipsa, un mit pentru dușmanii săi, un salvator și un rege pentru cei loiali lui. După Războiul Zeilor, s-a închis, ascunzându-se de lume. Și-a negat coroana și responsabilitățile, lăsându-i pe cei care aveau cea mai mare nevoie de el să facă față consecințelor morții lumii lor natale. Acum, un atac asupra celor dragi îl trimite înapoi în tărâmul pe care nu și-a dorit niciodată să-l viziteze din nou și în vizorul unui inamic pe care îl credea întemnițat cu eoni în urmă.


Acum, dușmanii mai vechi decât timpul trebuie să-și lase deoparte diferențele și să lucreze împreună în speranța de a-și salva atât lumea, cât și fiecare tărâm între ele.


Comentarii