Dorința Maleficei (Dorința Maleficei vol. 1) de Danielle Paige


Autoarea de bestselleruri Danielle Paige aduce o întorsătură întunecată asupra zânelor nașe într-o nouă serie YA pentru fanii Brigid Kemmerer și Maleficent.

Timp de secole, membrii fermecați ai Antantei au lucrat în tandem cu Cele Trei Sorți — Prezentul, Trecutul și Viitorul — pentru a menține cursul destinului în cele Treisprezece Regate. Dar când regina Magrit află de moartea ei prematură de la Hecate, Soarta Viitorului, Magrit o arde pe Hecate pe rug și decretează moartea întregii Antante pentru a trăi pentru totdeauna.

Dar unii supraviețuiesc, inclusiv Farrow, în vârstă de șaisprezece ani, care pune la cale un plan periculos de a se răzbuna. Pe parcurs, ea se trezește îndrăgostită de singura persoană care ar putea strica totul. Cu viața și dragostea în echilibru, ea trebuie să decidă în cine să aibă încredere și ce este cel mai important: trăirea în trecut sau construirea unui nou viitor.

Autoarea de bestselleruri Danielle Paige lansează o poveste nou-nouță despre originea zânelor, plină de intrigi, magie și romantism.

Comentarii