Murtagh (Ciclul Moștenirea vol. 5) de Christopher Paolini


Maestrul poveștilor și autor de bestselleruri internaționale Christopher Paolini se întoarce în Lumea Eragon în această fantezie epică uimitoare, plasată la un an după evenimentele din Ciclul Moștenirii. Alăturați-vă Călăreților Dragonilor - și favoritului fanilor - Murtagh și dragonul său în timp ce se confruntă cu un nou inamic periculos!

Lumea nu mai este sigură pentru Călărețul Dragonului Murtagh și dragonul său, Thorn. Un rege rău a fost deturnat și ei sunt lăsați să facă față consecințelor rolului reticent pe care l-au jucat în domnia lui de teroare. Acum sunt disprețuiți și singuri, exilați la periferia societății.

De-a lungul tărâmului, voci tăcute șoptesc de un pământ fragil și un parfum slab de pucioasă în aer – iar Murtagh simte că ceva rău pândește în umbra Alagaësiei. Așa că începe o călătorie epică în tărâmuri atât familiare, cât și necălătorite, unde Murtagh și Thorn trebuie să folosească fiecare armă din arsenalul lor, de la creier la muschi, pentru a găsi și a confrunta o vrăjitoare misterioasă. O vrăjitoare care este mult mai mult decât pare.

În acest roman captivant, cu unul dintre cele mai populare personaje din blockbusterul Ciclului Moștenirii al lui Christopher Paolini, un călăreț al dragonului trebuie să descopere ce reprezintă într-o lume care l-a abandonat. Murtagh este cartea perfectă pentru a intra pentru prima dată în Lumea Eragon... sau la care să se întoarcă cu bucurie.

Comentarii