Otrava pe care o consumăm de Bethany Baptiste


Într-o țară împărțită între oameni și vrăjitori, Venus Stoneheart este o barmaniță care face poțiuni de dragoste ilegale pentru a-și întreține familia.

Potiunile de dragoste sunt o afacere periculoasă. Prepararea lor au efecte secundare dureroase, debilitante, iar a fi prins înseamnă moarte sau o pedeapsă cu închisoarea. Dar de ceea ce se teme cel mai mult Venus este magia întunecată și simțitoare din ea.

Apoi glonțul de fier al unui inamic o ucide pe mama ei, iar viața lui Venus ia o turnură întunecată. Să aibă grijă de nesăbuita soră mai mică, Janus, este acum responsabilitatea ei. Când puternicul Mare Vrăjitor, șeful nemilos al saabtului ei, îi oferă lui Venus șansa de a-l pedepsi pe ucigașul mamei sale, ea trebuie să plătească un preț mare pentru răzbunare. Costul? Prepararea poțiunii otrăvitoare pentru a-i înrobi pe cei mai influenți politicieni din D.C.

Pe măsură ce Venus se târăște tot mai adânc în pântecele corupte ale orașului ei, granița dintre magie și putere se estompează și este greu de spus în cine să aibă încredere...

Comentarii