Bespelled (Bewitched vol. 2) de Laura Thalassa


 „Nici magia, nici timpul nu ne pot separa. Suntem ca stelele. Eterni."

Nimeni nu i-a spus vrăjitoarei Selene Bowers că să ai un suflet pereche ar fi atât de dificil. Nici nu au avertizat-o că ar putea fi un vrăjitor străvechi, răzbunător, care o va înscena pentru crimă, o va forța să-și amintească de o viață trecută despre care jură că a trăit-o și apoi o va constrânge să intre într-un pact de căsătorie de neîncălcat. Dar exact asta se întâmplă în noaptea Balului Samhain, când Selene se află într-o celulă de închisoare.

După ce s-a trezit dintr-un somn fermecat, Memnon a jurat să descopere de ce Selene l-a trădat cu mult timp în urmă. Dar când amintirile sufletului său pereche revin, adevărul dezvăluie cu totul altceva. Îngrozit de propriile sale acțiuni și disperat să repare relația, Memnon îi oferă Selenei ceva de neconceput: o legătură magică care îi va oferi control deplin asupra voinței lui. Și Selene este suficient de disperată să accepte asta.

Dar alți dușmani încă bântuie Henbane Coven, academia de magie a lui Selene, și s-au interesat puternic de ea. Dacă vrea să-i oprească, va avea nevoie de ajutorul lui Memnon. Dar parteneriatul cu vrăjitorul este o afacere dificilă, mai ales atunci când el este decis să-i cucerească inima. Și asta nu se poate întâmpla... pentru că legătura care îl controlează se va rupe în momentul în care ea se va îndrăgosti de el.


Comentarii