Ciuma (Cei Patru Călăreți vol. 1) de Laura Thalassa


Au venit pe pământ – Ciuma, Războiul, Foametea, Moartea – patru călăreți călare pe caii lor țipând, alergând spre colțurile lumii. Patru călăreți cu puterea de a distruge întreaga umanitate. Au venit pe pământ și au venit să ne pună capăt tuturor.

Când Pestilence vine în orașul Sarrei Burn, un lucru este sigur: toți cei pe care îi cunoaște și iubesc sunt marcați pentru moarte. Cu excepția cazului în care, desigur, călărețul cu aspect îngeresc este oprit, exact ceea ce are în minte Sara când împușcă fiara nesfântă de pe calul său.

Păcat că nimeni nu i-a spus că Pestilence nu poate fi ucis.

Acum călărețul, foarte viu și foarte supărat, a luat-o prizonieră și este dornic să o facă să sufere. Numai că, cu cât stă mai mult cu el, cu atât este mai nesigură cu privire la adevăratele lui sentimente față de ea... și ale ei față de el.

Și acum, ei bine, Sara poate încă să salveze lumea, dar pentru a face acest lucru, va trebui să-și sacrifice inima în acest proces.

De la autoarea de bestselleruri indie Laura Thalassa vine o poveste de dragoste întunecată între Călărețul Pestilence și Sara. O ia prizonieră, dar cu cât sunt mai mult timp împreună, cu atât sentimentele lor unul pentru celălalt devin mai nesigure.


Comentarii