Rhapsodic (Negociatorul vol. 1) de Laura Thalassa

 


De la autoarea de bestselleruri indie Laura Thalassa vine o primă carte dintr-o nouă serie de fantasy romantic și întunecat care spune povestea unei sirene și a „negociatorului” căruia îi datorează nenumărate favoruri.

Callypso Lillis este o sirenă cu o problemă foarte mare, una care are legătură cu trecutul ei.

În ultimii șapte ani, Callie a purtat o brățară cu mărgele negre până la încheietura mâinii, titluri magice pentru favorurile pe care le-a primit cândva. Doar moartea sau răscumpărarea îi vor îndeplini obligațiile.

Toată lumea știe că, dacă ai nevoie de o favoare, mergi la Negociator pentru a face acest lucru. Este un bărbat care îți poate aduce orice vrei... cu un preț. Și toată lumea știe că mai devreme sau mai târziu, el își colectează datoria mereu. Dar pentru Callie, nu a cerut niciodată o rambursare. Nu până acum.

Când Callie îl găsește pe Negociator în camera ei, cu un rânjet pe buzele lui și o sclipire în ochi, ea știe că lucrurile sunt pe cale să se schimbe. La început înseamnă a admite un adevăr – valoarea unei mărgele – recunoașterea atracției dintre ei. Dar Negociatorul urmărește mai mult decât să-și reaprindă legătura. Ceva se întâmplă în lumea de dincolo. Războinicii fae dispar unul câte unul, și doar femeile sunt aduse înapoi, fiecare într-un sicriu de sticlă, cu un copil strâns la sân.

Pentru ca Negociatorul să-și salveze oamenii, va avea nevoie de ajutorul sirenei pe care a respins-o cu mult timp în urmă. Dacă ea îl poate ierta.


Comentarii