Un cântec sumbru (Negociatorul vol. 2) de Laura Thalassa


Ea a supraviețuit regelui nebun... dar coșmarul nu s-a terminat.

Sirena Callypso Lillis încă poartă amintirile fizice ale timpului ei ca prizonieră a lui Karnon, chiar și după ce s-a reunit cu sufletul pereche Desmond Flynn, Regele Nopții. Nu numai asta, dar tot mai multe dovezi sugerează că Hoțul de Suflete, responsabilul pentru dispariția a nenumărați războinici fae, este încă acolo.

Invitați la o sărbătoare anuală a solstițiului, Callie și Des călătoresc în Regatul Florei pentru a-și continua investigația. Dar sub luminile strălucitoare și florile izbitoare ale tărâmului, apar noi complicații, pe care nicio negociere nu le poate anula. Soldații încep să dispară de la adunare, iar unii dintre fae încep să suspecteze că Des este omul din spatele tuturor. Pentru Callie, un lucru cert este că nimeni nu este cine par a fi. Nici măcar sufletul ei pereche.

Zânele joacă jocuri periculoase. Unii vor dragoste, alții vor răzbunare, alții vor carne, iar alții vor orori  greu a fi numite. Ceva se agită în Țara Tuturor, iar dacă Callie nu este atentă, va revendica tot ceea ce iubește – și pe ea însăși.


Comentarii