În fiecare generație (În fiecare generație vol. 1) de Kendare Blake

 


Un nou Slayer pentru o nouă generație...

Frankie Rosenberg este pasionată de mediul înconjurător, este studentă în doi ani la New Sunnydale High School și fiica celei mai puternice vrăjitoare din istoria Sunnydale. Mama ei, Willow, o învață treptat magia, cu condiția să o folosească pentru a îmbunătăți lumea. Dar viața fericită și liniștită a lui Frankie este tulburată când noua fată Hailey apare cu vești cum că convenția anuală a Slayer-irlor a fost ținta unui atac și toți Slayerii, inclusiv Buffy, Faith și sora mai mare a lui Hailey, Vi, ar putea fi morți. Asta înseamnă că este timpul ca Slayer-ul acestei generații să se nască.

Dar să fii prima Slayer-Vrăjitoare înseamnă să înveți cum să mânuiești un țăruș în timp ce încerci să-ți controlezi puterile în creștere. Cu ajutorul lui Hailey, un vârcolac pe nume Jake și un demon înțelept fierbinte, dar tocilar, Frankie trebuie să devină Slayer, să împiedice gura Iadului să se deschidă din nou și să afle ce s-a întâmplat cu mătușa ei Buffy, înainte de a fi următoarea.

Pregătește-te pentru o poveste cu totul nouă din lumea lui Buffy, Spaima Vampirilor!

Prima dintr-o serie complet nouă a autoarei de bestseller-uri din New York Times, Kendare Blake, continuă lumea lui Buffy, Spaima Vampirilor, cu următoarea generație de găști Scooby și slayeri care trebuie să învingă un nou rău malefic.


Comentarii