Ingerul Pierdut (Sange Albastru, vol. 5) - Melissa de la Cruz

Schuyler porneste spre Florenta impreuna cu dragostea ei interzisa, Jack. Acum Schuyler are misiunea de a gasi si proteja cele cinci porti care pazesc Pamantul de catre Lucifer, lordul cu Sange Argintiu.
Inapoi in New York, Mimi a fost aleasa drept membru al consiliului de conducere. Intre lupta din inima ei pentru perderea lui Kingsley si dorinta de a-l distruge pe Jack, Mimi trebuie sa-si concentreze toata energia pe o noua forta amenintatoare. Vampirii sunt răpiţi, iar rapitorii lor au de gand sa ii arda de vii... online, ca toata lumea sa vada.
Ajutorul vine de la Deming Chen, un Vanator din Shanghai, care trebuie să dezlege panza minciunilor înainte ca ucigasul sa loveasca din nou.
Tinerii vampiri descopera un secret mortal, un secret descoperit prima data de catre mama lui Schuyler si care a ramas ingropat multe secole. Cum cei cu Sange Albastru sunt tot mai putini, destinul o pregateste pe Schuyler pentru o decizie importanta pe care o sa trebuiasca sa o ia intr-o zi. O decizie care-i va dezvalui ce se afla cu adevarat in inima ei.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!