Recenzie Benzi Desenate Archie vol. 3



Faceți cunoștință cu Cheryl Blossom! Focoasa roșcată preia frâiele în timp ce lumile lui Archie și a Veronicăi sunt destrămate, la mii de kilometri distanță unul de celălalt. Ce se va întâmpla cu restul prietenilor lui Archie din Riverdale? Și ce fel de dezastru va dezlănțui Cheryl? Toate răspunsurile și mai mult, în cel de-al treilea volum al seriei Archie!



Revista 13

Capitole:
1. Lumi distanță
2. Văzând roșu
3. Între timp
4. Petreceerea surpriză

Archie începe să îi simtă lipsă Veronicăi Lodge. După ce Hiram a pierdut alegerile, toată familia s-a mutat, iar Veronica a fost trimisă la internatul de fete Lycée Camembert din Elveția. Fără nici o modalitate de a da de prietenii ei, Veronica își gaseste alinare in activitățile scolii. Ea face cunoștință cu Cheryl Blossom, o tânără problematică întâlnită la școala de fete. Astfel, Veronica va descoperi ca nu tot ce zboară se mananca si ca ar trebui sa aba mai multă grijă in persoanele in care se increde  in special daca aceea persoana poartă numele de Cheryl Blossom.


Revista 14


Capitole:
1. Regele trotuarului
2. Între timp, în Elveția
3. Invaziv e bine
4. În același timp, în Elveția
5. Victorie...?


Archie isi ineaca amarul singuratatii in mancare, pe cand Veronica are ganduri de razbunare impotriva lui Cheryl. Jughead insa isi da seama de starea deplorabila in care a a ajuns prietenul sau, asa ca incearca sa il distraga pe Archie din a se mai gandi la Veronica.



Revista 15


Capitole:
1. Nu fi absurd
2. Supriza!
3. Domnișoara elvețiană
4. Ai venit să te lauzi?


Cu ajutorul lui Jughead si a lui Kevin, Archie reuseste sa planifice petrecerea aniversară a parintilor lui. Hiram decide ca Riverdale a avut o influenta mare asupra Veronicăi si se gandeste sa o readuca le fiica sa acasa. Veronica insa ii da lovitura de gratie lui Cheryl, lucru care duce la mutatul lui Cheryl in orasul Riverdale.



Revista 16


Capitole:
1. Ai inventat Yelp!
2. Altundeva, Veronica...
3. Starurile din Riverdale
Epilog: Prolog


Dilton Doiley, un puști geniu inventator de la liceul din Riverdale creeaza o aplicatie prin care poti da note si recenzii locurilor de intalnit din Riverdale. Nu mult trece insa oana cand Reggie Mantle creeaza probleme la liceu, folosind aplicația lui Dilton in scopuri malefice, dand note si recenzii negative persoanelor din liceu. Intre timp, Cheryl planuieste sa ii distruga viata Veronicăi, chiar din orasul pe care il numeste acum casă - Riverdale.



Revista 17


Capitole:
1. Scoateți capul din nori
2. Domnișoara elvețiană
3. Seducerea lui Archie Andrews
4. Lampa care explodează
5. Pui de pinguin


Veronica face tot ce ii sta in putinta sa termine cu bine semestrul la școala de fete din Elveția, in timp ce Cheryl este chitită sa puna mana pe Archie. Aceasta incepe sa ii ofere cadouri anonime si atenții lui Archie, pana ce intr-un final, el se decide sa o intalneasca. Rămâne de văzut dacă planurile insidioase  a lui Cheryl de a-i distruge viata Veroncăi si de a-l fura pe Archie vor reusi.


Comentarii