Recenzie Benzi Desenate Archie vol. 6


Totul a dus la acest deznodământ. Gașca din Riverdale este luată ostatică de tatăl lui Cheryl Blossom! Reggie plătește în sfârșit pentru infracțiunile sale. Și când toate vor fi spuse și făcute, Riverdale va fi întors pe dos încă o dată!




Revista 28 

Capitole:
1. Burlacul din Riverdale
2. Dragă Veronica
3. Bunătatea lui Weatherbee
4. O familie mare fericită
5. Amintiri din închisoarea Oswald

Archie ajuta la organizarea balului de primăvară, insa fiind un încurcă-lume ca de obicei, nu face o treaba foarte buna. Intre timp, Betty si Veronica petrec niste timp impreuna ca fetele, departe de Archie. Reggie Mantle pe de alta parte, are planuri mari in a demasca toate secretele murdare la bal. 




Revista 29 

Capitole:
1. Ține ritmul mai departe
2. Reggie schimbă tonul
3. Pe culmi înalte
4. Grădina minciunilor

Reggie incearca sa ajunga la o intelegere cu gemenii Blossom pentru a crea probleme la bal, insa acestia nu au de gand sa discute cu el. Viata amoroasa a lui Archie nu merge foarte bine, insa are o consolare: va canta la balul primaverii. Exista insa o problema: nu isi poate gasi chitara nicaieri. Jason si Cheryl ii cer raspunsuri mamei lor in privinta secretomaniei din jurul vietii lor de familie, insa nu le vor placea răspunsul. 



Revista 30

Capitole:
1. E numărătoarea finală
2. Cină cu năbădăi
3. Ca tata, așa și fiul
4. Amintiri

Intalnirea dublă a lui Moose si Toni cu partnerele lor nu merge cum se asteptau, astfel incat Moose trebuie sa isi caute o noua partenera pentru bal in ultima clipa. Trupa lui Archie nu mai apare la bal, insa se pare Jughead are un an in maneca. Treburile devine nasoale cand la bal apar Reggie Mantle si Eddie Sheers - tatal biologic a gemenilor Blossom.




Revista 31

Capitole:

1. Gașca e aici!
2. Se schimbă foaia
3. Butoiul cu praf și pulbere

Este seara balului si lucrurile o iau razna rapid, după cum era de asteptat: cupluri se despart, oamenii se cupleaza, drama se instaleaza usor. La fel si panica. Reggie vrea să ii demaste pe gemenii Blossom, insa este intrerupt tocmai de tatal acestora, care nu are planuri pașnice.




Revista 32

Eddie Sheers ii amenință pe liceeni cu arma si isi forteaza proprii copii sa ii transfere averea mamei lor in contul sau si sa aduca elicopterul familiei pentru a scăpa. Se anunta o seară incendiară pentru tinerii din Riverdale, insa cu chibzuință si un plan bine pus la punct poate vor scapa toti teferi si nevătămați. Poate...



Comentarii