Recenzie Easy Virtue- de Mia Asher- seria Virtue 1



Easy virtue e o carte diferita. Nu are o poveste de dragoste caracteristica cartilor romantice. Cartea este povestea lui Braire- o tanara de 23 de ani, o asa-zisa “gold-digger”.
Blaire a copilarit fara dragoste, a fost neglijata si nu si-a vazut parintii iubindu-se. A fost terorizata la scoala din cauza ca era putin mai grasuta. A crescut convinsa de faptul ca ea nu merita iubire.
 Acum, a devenit o femeie fatala. O femeie rece, calculata, care nu investeste sentimente, care nu cauta si nu isi doreste iubire, dar poseda o frumusete rapitoare si un corp dorit.
S-a obisnuit cu un anumit stil de viata si tot timpul isi doreste ceva mai mult. De aceea, trece de la un barbat la altul, daca acesta are o situatie financiara mai buna si ii poate oferi stilul de viata luxos pe care si-l doreste. Asa cum am mai spus, ea nu isi doreste dragoste, ci bani, putere si sex.
Insa ceva se schimba cand il cunoaste pe fermecatorul Ronan. El stie sa i se bage pe sub piele si sa accepte lucruri care inainte nu o interesau- de exemplu merge la ziua de nastere a nepotului lui Ronan. Acolo descopera o familie simpla, fara prea multi bani, dar cu multa iubire. Desi lupta contra sentimentelor ei, Blaire incepe sa se indragosteasca de Ronan, Insa el nu ii poate oferi situatia materiala pe care ea si-a doreste. Mai mult decat atat, Ronan o face sa lase garda jos si asta o face sa se simta slaba. Ea nu vrea sa simta nimic, sentimentele te fac slab si iubirea e o arma care te poate rani. De aceea, cand incepe sa simta lucruri pentru Ronan, cauta sa se distanteze de el, desi o doare.
Apoi, in peisaj isi face aparitia Lawrence- un barbat misterios si putred de bogat, care ii face lui Blaire o oferta de refuzat…
Lawrence e foarte sincer de la inceput- o vrea pe Blaire, vrea corpul ei si este pregatit sa plateasca oricat e necesar pentru a o avea. Nu vrea sa o cunoasca, nu are timp pentru sentimente, ci vrea sex. Blaire isi da seama cat de necomplicata ar fi o relatie cu acesta.
Si acum trebuie sa aleaga… Va alege iubirea si sentimentele sincere, sau sexul si banii?




Comentarii