Recenzie Ruin de Rachel van Dyken- seria Ruin 1



Kiersten este o tanara care incepe facultatea. In ultimii 2 doi ea s-a lasat consumata de durerea pierderii celor dragi si a uitat sa traiasca. Provine dintr-un oras mic, iar singurul care i-a ramas alaturi e unchiul ei- cel care a indemnat-o sa mearga la facultate, cel care ii reaminteste tot timpul sa traiasca.
Inca din prima zi, Kiersten il cunoaste pe Wes sau Wolf- “lupul” mare si inspaimantator. Acesta ii citeste durerea din ochi si isi da seama ca fata e inocenta- o oita ratacita, motiv pentru care o alinta Lamb.
Wes este jucator de fotbal, un baiat popular si dorit. Intalnirea celor doi e tare amuzanta: Kiersten e pierduta in marele campus al facultatii si incearca sa-si dea seama de unde sa isi ia actele, cand se loveste de un “copac”. Insa acest copac e facut din muschi, iar Kiersten, involuntar ii numara muschii abdominali ai tipului.
Apoi ea merge la RA- cel care trebuie sa o instruiasca in legatura cu campusul si descopera surprinsa ca acesta e nimeni altul decat copacul de mai devreme.
Wes e atras din prima de ea. Stie ca e diferita, e prea inocenta pentru gustul lui si nu vrea sa o corupa, motiv pentru care ii propune sa devina prieteni.
Kiersten isi cunoaste colega de camera, dar si pe verisorul acesteia. Prietenia care s-a legat intre ei m-a cucerit. Verisorul tipei-Gabe e un baiat neobisnuit- tatuat, care are o reputatie de baiat rau si care din cand in cand apeleaza la droguri. Insa, acest tip ciudat are tot timpul grija de Kiersten, devine un fel de frate mai mare pentru ea.
Pe masura ce Kiersten se apropie tot mai mult de Wes, acestuia ii e tot mai greu sa se abtina, sa stea departe de ea, dar si sa isi tina secretul ascuns…

A fost o carte tare frumoasa, care m-a surprins. E prima carte pe care o citesc semnata Rachel Van Dyken, dar cu siguranta nu fi si ultima, mai ales ca volumul 2 e despre Gabe!
Ca cititor, iti e dezvaluit destul de repede faptul ca Wes ascunde ceva. Imi doream sa ii spuna lui Kiersten, insa il si intelegeam.
E o poveste tare dulce si mi-a placut lista facuta de Kiersten, cu lucruri pe care vrea sa le faca- sa se indragosteasca, sa sufere din dragoste si apoi sa se indragosteasca din nou, sa sarute un tip hot si altele. Wes a ajutat-o sa duca la implinire cat mai multe puncte de pe acea lista. Cum sa nu iti placa de el?
Nu vreau sa va dezvalui secretul lui Wes, insa e unul important si din aceasta cauza am stat cu sufletul la gura, nefiind sigura daca va avea un final fericit…




Comentarii