Recenzie Toxic de Rachel Van Dyken- seria Ruin 2


Gabe Hyde pare un student normal-rebel, glumet, cu zambetul pe buze si care trece de la o fata la alta. Nimeni nu stie insa ca in spatele zambetului se ascunde o drama, ca incearca sa ascunda vinovatia pe care o simte prin glume, ca si-a schimbat fizicul cu un motiv, ca nu isi mai doreste o relatie serioasa dintr-un motiv bine intemeiat. El nu ii lasa pe oameni sa se apropie prea mult, acesta fiind si motivul pentru care prietenii lui- Wes si Kiersten (protagonistii volumului 1) nu stiu adevarul despre el.
Saylor este o tanara frumoasa si desteapta, care urmeaza o specializare in muzica. Este dedicata si responsabila, isi doreste un job bun si stabil pentru a-si putea ajuta familia. Ultimul lucru de care are nevoie este o distragere. Insa ce va face cand distragerea vine sub forma unui rebel tatuat si frumos, care ii face inima sa ii bata mai tare si a carui muzica o bantuie?
Acum viata cladita pe minciuni al lui Gabe pare sa se clatine, iar o persoana din trecut este dispusa sa dezvaluie totul, fara sa tina cont de consecinte.
Muzica ii apropie pe Gabe si Saylor, dar secretele pot sa ii desparta.
Ea descopera ca Gabe e mai mult decat un chip frumos, dar ca este chinuit de o vina. Nu intelege de ce el se comporta diferit? De ce viziteaza acea clinica unde ea merge pentru a ajuta? Cine e “Princess” si de ce e atat de importanta aceasta persoana pentru el?
Cine este cu adevarat Gabe? Iar adevarul ii va uni sau ii va desparti?


Comentarii