Umbre (Frăția Pumnalului Negru vol. 13) de J.R. Ward

Trez „Latimer” nu există cu adevărat. Și nu doar pentru că identitatea lui a fost creată ca o umbră - pentru a putea acționa în subteranul lumii umane. Vândut de părinții săi reginei S'sHsibe de mic copil, Trez a evadat din Teritoriu, a fost un proxenet și un agent de executare în Caldwell, NY, de ani de zile - tot timpul fugind de un destin al servituții sexuale. Nu a avut niciodată pe nimeni pe care să se poată baza total... cu excepția fratelui său, iAm.

Singurul obiectiv al lui iAm i-a fost întotdeauna să-l împiedice pe fratele său de la autodistrugere - și știe că a eșuat. Numai în momentul în care Aleasa Serena intră în viața lui Trez, lucrurile încep să se schimbe pentru bărbat... dar atunci este prea târziu deja. Se apropie vremea îndeplinirii angajamentului de a se împerechea cu fiica reginei și nu are unde să fugă, nicăieri unde să se ascundă și nu poate face nici o negociere în acest sens.


Prins între inima lui și o soartă pentru care nu s-a oferit niciodată voluntar, Trez trebuie să decidă dacă să se pună în pericol pe el și pe ceilalți sau să lase pentru totdeauna în urmă femeia de care este îndrăgostit. Dar apoi o tragedie de neimaginat lovește și schimbă totul. Privind peste un abis emoțional, Trez trebuie să găsească un motiv pentru a continua sau să riște să se piardă pe sine și sufletul său pentru totdeauna. Și iAm, în numele iubirii frățești, se confruntă cu sacrificiul suprem...

Citiți descrierile celorlalte volume din seria Frăția Pumnalului Negru

Comentarii