Regatul Flăcărilor Argintii (Regatul Spinilor și Trandafirilor vol. 4) de Sarah J. Maas

 

Nesta Archeron a fost întotdeauna mândră, rapidă la mânie și lentă în iertare. Și de când a fost forțată să intre în Cazan și a devenit Mare Spiriduș împotriva voinței sale, ea s-a străduit să-și găsească un loc în lumea ciudată și mortală in care a ajuns să locuiască. Mai mult de atât, nu pare să poată trece peste ororile războiului cu Hybern și tot ce a pierdut.

Singura persoană care îi alimentează temperamentul mai mult decât oricine este Cassian, războinicul cu cicatrici de luptă a cărui poziție în Curtea Nopții a lui Rhysand și Feyre îl ține constant în preajma Nestei. Dar temperamentul ei nu este singurul lucru pe care Cassian îl aprinde. Focul dintre ei este de netăgăduit și arde mai tare, deoarece sunt forțați să se apropie unul de celălalt.

Între timp, reginele umane perfide care s-au întors pe continent în timpul ultimului război au încheiat o nouă alianță periculoasă, amenințând pacea fragilă care s-a instalat peste tărâmuri. Și cheia opririi lor ar putea foarte bine să se bazeze pe Cassian și pe Nesta, care se confruntă cu trecutul lor obsedant.

Pe fundalul periculos al unei lumi pline de război și incertitudine, Nesta și Cassian se luptă cu monștrii atât din interior, cât și din exterior, în timp ce caută acceptarea - și vindecarea - unul în brațele celuilalt.

Comentarii

  1. Sper sa o gasim cat de repede tradusa si la noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa mai dureze ceva... abia in februarie 2021 apare in limba engleza. Pana se traduce la noi si se publica... poate la finele anului viitor.

      Ștergere
    2. Să trăiești! De când cautam asta.

      Ștergere
  2. Sper sa nu se ocupe tot Rao de traducerea cărții... dacă tot ei o sa se ocupe putem aștepta cativa ani buni pana apare în română...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o serie in desfășurare pentru care editura Rao are drepturile de publicare achiziționate in baza unui contract, deci tot ei se vor ocupa de continuările din serie și mai ales ca Sarah J Maas se vinde foarte bine si la noi.
      Abia zilele trecute a apărut acest volum si in engleza, acuma depinde de procesul de traducere, editare, corectare etc.
      Stiu ca am vrea mereu sa primim tot cat de repede se poate, dar trebuie sa intelegem ca nu mereu tin de ei.

      Ștergere
    2. Va aparea si la noi la finele anului, la Rao! :)

      Ștergere
  3. Unde o pot găsi pdf? Nu mai am răbdare. Iar cartea tradusă nu a apărut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost anuntata sa apara la sfarsitul anului - noiembrie/decembrie, trebuie doar sa asteptam. :)
      Daca nu, se poate gasi de cumparat in engleza pe majoritatea site-urile cu carti in limba engleza: carturesti, okian, books-express etc. ;)

      Ștergere
    2. Dacă apare la sfârșitul lui Decembrie,știu deja ce cer cadou de Craciun🥰

      Ștergere
  4. Să-ți dea Dumnezeu sănătate, viață lungă plină de bucurii, că tare mi de folos ce postezi!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!