Jason (Anita Blake vol. 23) de Laurell K. Hamilton


Uneori trebuie să explici inexplicabilul, mai ales dacă dragostea vieții tale trebuie să înțeleagă, sau ea te va părăsi. Jason Schuyler este unul dintre cei mai buni prieteni și vârcolaci preferați ai Anitei Blake, cu beneficii. J.J. dansează la una dintre cele mai importante sali de spectacole cu balet din New York. Are succes, e frumoasă și este nebună după el. Și niciunul dintre ei nu vrea să fie monogam, deci ce ar putea merge prost?

J.J. este bisexuală convinsă, cu accent pe partea feminină a lucrurilor. Ea intenționează să se culce în continuare cu femeile, deoarece Jason nu poate satisface această nevoie, la fel cum ea nu poate satisface nevoia lui Jason de sex dur și bdsm. J.J. nu înțelege de ce Jason nu se mulțumește să plece în altă parte pentru o nevoie pe care ea nu o poate îndeplini, așa că Jason îi cere Anitei să-l ajute să explice.

Anita are probleme în propria relație cu singura ei iubită de sex feminin, Jade. Jason sugerează că J.J. ar putea să o ajute pe Anita cu problema ei, în timp ce ea îl ajută cu explicațiile sale perverse. Cu câteva încurajări din partea câtorva iubiți din viața Anitei, ea este de acord cu reticență, iar J. J. își propune să zboare în oraș pentru o experiență pe care niciunul dintre ei nu o va uita vreodată.

Comentarii