Ați sunat la Sam de Dustin Thao - în curând la editura Veridia



Bestseller instant New York Times! Fenomenul TikTok - 37 milioane de vizualizari

Daca as ramane se combina cu Numele tau in Ati sunat la Sam de Dustin Thao, un roman sincer despre iubire si pierdere si ce inseamna sa-ti iei ramas-bun.

La saptesprezece ani, Julie Clarke stie exact cum va arata viitorul ei: va pleca impreuna cu iubitul ei, Sam, din oraselul unde locuiesc. Va merge la facultate la oras. Va petrece o vara in Japonia. Dar Sam moare. Si totul se schimba.

Cu inima franta, Julie nu merge la inmormantare, ii arunca toate lucrurile si incearca din rasputeri sa-l uite. Dar un mesaj lasat de Sam in albumul clasei o forteaza sa-si aduca aminte. Disperata sa-l mai auda pentru ultima data, Julie suna pe telefonul mobil al lui Sam, ca sa-i mai asculte mesajul de la casuta vocala. Si raspunde Sam.

Legatura este temporara. Dar vocea lui Sam o face pe Julie sa se indragosteasca iar si, cu fiecare apel, sa-i fie din ce in ce mai greu sa-si ia ramas-bun.

Ce ai face daca ai avea inca o sansa sa-ti iei ramas-bun?

Selectata pentru Kids' Indie Next List, 2021
Printre cele mai bune carti pentru adolescenti din 2021 – Cosmo. com
Cartea lunii noiembrie Buzzfeed
Pe lista celor mai asteptate carti de pe Goodreads

 

Dustin Thao este un scriitor american cu origini vietnameze care traieste in New York. Este absolvent de Studii politice la Amherst College, iar in prezent este doctorand la Northwestern University, unde studiaza alfabetizarea media. Scrie fictiune contemporana, iar romanul sau de debut Ati sunat la Sam este un bestseller New York Times si USA TODAY.

Comentarii

  1. Îmi place coperta și mă bucur că, în sfârșit, a apărut și la noi cartea. Totuși, cam scumpă :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!