Neînfricare (Wicked vol. 3) de Jennifer L. Armentrout


Ivy Morgan nu s-a simțit în apele ei în ultima vreme. Nu ca și cum ar putea-o învinovăți cineva. La urma urmei, a fi ținut captiv de un prinț fae psihotic hotărât să deschidă definitiv porțile către Lumea de dincolo este obligat să lase câteva cicatrici mentale.

Este mai mult decât atât, totuși. Ceva întunecat și insidios se răspândește prin Ivy, mai puternic decât și-ar putea imagina vreodată... și se pune între ea și bărbatul de care s-a îndrăgostit profund, membrul de elită al Ordinului Ren Owens.

Ren ar face orice pentru a o ține pe Ivy în siguranță. Orice. Dar când face o alegere care îi schimbă viața, consecințele actului său au consecințe de mare anvergură care amenință să le sfâșie viața.

Dacă Ivy va avea vreo speranță de a supraviețui, trebuie să lase deoparte rănile și trădările pe care le simte și să lucreze nu numai cu cei pe care îi iubește, ci și cu un inamic pe care preferă să-l omoare decât să aibă încredere îl el. Războiul vine și devine clar că ceea ce Ivy și Ren credeau că știu despre Ordin, despre ei înșiși și chiar despre inamicii lor, nu a fost altceva decât minciuni periculoase și mortale.


Ivy știe că trebuie să fie mai mult decât curajoasă pentru a-i salva pe cei pe care îi iubește și, în cele din urmă, pentru a se salva pe ea însăși.


Pentru că în spatele fiecărui prinț rău, se află o regină...

Comentarii