Obsesia de Jennifer L. Armentrout


Acesta este un roman de sine stătător, care este un spin-off pentru adulți al seriei Lux. Nu trebuie să citiți o carte Lux pentru a înțelege Obsesia și vice-versa.


Este arogant, dominator și... mortal.


Hunter este un ucigaș nemilos. Și Departamentul Apărării îl ține ferm în control, ceea ce, de obicei, nu îl încurcă prea tare pentru că ajunge să omoare tipii răi. De cele mai multe ori îi place meseria lui. Adică, până când se ocupă de ceva ce nu a mai trebuit să facă până acum: să protejeze un om de inamicul său de moarte.

Serena Cross nu a crezut-o pe cea mai bună prietenă a ei când a susținut că l-a văzut pe fiul unui senator puternic transformându-se în ceva... nefiresc. Cine ar face-o? Dar apoi este martoră la uciderea prietenului ei de mâna a ceea ce poate fi doar un extraterestru, împingându-o într-o lume care o va ucide pentru a le proteja secretul.

Hunter îi stârnește temperamentul și pofta Serenei, în ciuda diferențelor dintre ei. În curând, el va face ceea ce este de neconceput – încalcă regulile după care a trăit, merge împotriva guvernului pentru a o ține în siguranță pe Serena. Dar sunt extratereștrii și guvernul cele mai mari amenințări la adresa vieții Serenei... sau este Hunter?

Comentarii