Inima Războinicului Soarelui (Regatul Celest vol. 2) de Sue Lynn Tan


După ce a câștigat libertatea mamei sale de Împăratul Celest, Xingyin se bucură de liniștea încântătoare a căminului ei. Dar pacea ei fragilă este amenințată de descoperirea unei magii ciudate pe Lună și de schimbările tulburătoare din Regatul Celest, pe măsură ce împăratul își consolidează puterea. În timp ce Xingyin este hotărâtă să se ferească de pericolul în creștere, descoperirea unui adevăr șocant o aruncă într-o confruntare periculoasă.

Forțați să-și părăsească casa încă o dată, Xingyin și tovarășii ei se aventurează pe tărâmuri neexplorate ale Tărâmului Nemuritor, întâlnind creaturi legendare și monarhi pricepuți, prieteni îndrăgiți și adversari înverșunați. Cu alianțele care se schimbă mai repede decât mareele, Xingyin trebuie să depășească ranchiunile și vrăjmășiile din trecut pentru a crea o nouă cale înainte, căutând ajutor acolo unde nu și-a imaginat niciodată că va face. Pe măsură ce o teroare de nespus răzbate tărâmul, Xingyin trebuie să descopere adevărul inimii ei și să-și facă drum prin devastare - să se ridice împotriva acestui rău înainte ca acesta să distrugă tot ce îi este drag și lumile pe care a ajuns să le iubească... chiar și dacă a face acest lucru cere cel mai mare preț dintre toate.

Uimitoarea continuare a Fiicei Zeiței Lunii aprofundează mai mult în iubita mitologie chineză, încheind povestea epică a lui Xingyin -- fiica lui Chang'e și a arcașului muritor, Houyi -- în timp ce se luptă cu o nouă amenințare gravă pentru tărâm, în această poveste puternică despre dragoste, sacrificiu și speranță.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!