Ucide-o de două ori de Stacey Lee


Los Angeles, 1932: Lulu Wong, vedeta ecranului de argint și mândria din Chinatown, are o față cunoscută practic de oricine, în special de surorile Chow — May, Gemma și Peony — foștii colegi de clasă și vecini ai lui Lulu. Așa că fetele știu imediat că este Lulu al cărei cadavru îl descoperă într-o dimineață într-un grajd îndepărtat, departe de conacul din Beverly Hills unde s-a mutat odată ce faima ei a crescut vertiginos.

Surorile bănuiesc că moartea lui Lulu este rezultatul unui joc greșit, dar LAPD-cunoscut pentru că este corupt până la bază-nu pare motivat să investigheze. Și mai rău, există semne care indică posibilitatea mușamalizării poliției, iar forțele puternice din oraș vor să încadreze uciderea ca o dovadă că Chinatown este un bârlog al nelegiuirii și al crimei, cu atât mai mult motiv pentru care ar trebui demolat pentru a face loc construirii unui nou depozit de cale ferată, Union Station.

Îngrijorate că nici poliția, nici ziarele nu vor trata o fată chineză în mod corect – indiferent cât de faimoasă și bogată e – surorile și-au propus să rezolve singure crima prietenei lor și poate chiar să-și salveze cartierul. Dar, cu ucigașul lui Lulu încă în libertate, investigația fetelor le-ar putea pune în drumul unui criminal cu sânge rece.


Comentarii