Fata cea noua (Strazile Groazei vol. 1) de RL Stine

Isi doreste cu ardoare sa-i afle secretele- atat de mult incat ar putea chiar sa moara!

Fata cea noua este palida ca o fantoma, blonda si foarte frumoasa si se pare ca are nevoie de el pe atat de mult pe cat o doreste el. Cory Brooks pofteste la saruturile Annei Corwin, afundandu-se in ochii ei de un albastru lucitor. Nu si-o poate scoate din minte. Incepe sa nu doarma noptile, sa-i evite pe prietenii lui... si toata lumea a observat asta.
Dupa aceea, pe cat de  subit a aparut in Shadyside, Anna pe atat de repede dispare. Pentru a gasi un leac obsesiei lui, Cory trebuie sa plece catre casa Annei de pe Strada Groazei - nepasandu-i de consecinte.
Anna poate ca este iubirea vietii lui... dar gasirea secretului acesteia poate insemna chiar moarte.

Comentarii

  1. Imi dau si eu parerea mea: as dori sa citesc acest roman, banuiesc ca nu e tradus in romana? I s-au tradus niste carti in anii 2000 la Miron si mai recent seria lui faimoasa la RAO: Goosebumps.
    Tot el a scris si scenariul serialului de succes pe MTV: Eye Candy.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, nu a fost tradusă la noi. Poate o vei gasi, daca o sa o cauti, pe book-express, caci pe libris nu este decat o carte in engleza, si aceea fiind din seria Goosebumps. Oricum, puține carti din seria Fear Street (Strazile Groazei) se gasesc pe book-express. Pacat.

      Ștergere
    2. Stiu, ca eBook se gaseste, dar nu stiu engleza decat la nivel mediu. Sunt avasata la franceza.

      Ștergere
  2. Expresia exacta, daca e sa fim mai catolici decat papa, este a-si da cineva parerea. nu dam cu zarurile.Probabil e traducerea din franceza: donner son avis. Cred ca e mostenire din epoca in care limba romana s-a imbogatit cu multe neologisme frantuzesti, au calchiat si expresii .

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!