Ascunderea (Casa Noptii vol. 10) de PC si Kristin Cast

În sfarsit, Zoey are ceea ce si-a dorit: adevărul este expus. Răul lui Neferet a fost dezvaluit, iar Înaltul Consiliu nu mai este de partea ei - dar asta nu inseamna ca s-a oprit din a face rău în lumea vampirilor. În primul rând, un incendiu misterios distruge grajdurile. Apoi, Neferet face o mișcare devastatoare care ii va supune pe toti la o incercare. 

Cu semințele neîncrederii însămânțate și haosul întunericului din Casa Nopții, toată lumea trebuie să se unească - dar acest lucru se dovedește a fi mai dificil ca oricând. Gemenii abia daca mai vorbesc, iar fostul dușman al Casei Noaptii, Kalona, ​​a devenit acum războinicul lor, împingându-le încrederea la limită. La început, Zoey e destul de sigură că ar putea să-și piardă mințile. Ea a văzut ceva când l-a privit pe Aurox prin piatra de Seer, ceva ce nu-și poate explica singură, dar nici prietenii ei. Este posibil ca Heath să revină într-o altă formă? De aceea Zoey e atât de intrigata de Aurox, când el e atât de evident că e periculos... Și cine ar crede-o dacă le-ar spune? Zoey știe că daca si-ar urma instinctul in legatura cu Aurox ar putea fi exact ceea ce au nevoie pentru a învinge răul... dar dacă se înșeală, ar putea cauza distrugerea celor mai apropiați prieteni.

Cu tensiunea la cote maxime și cu prieteniile pe muchia de cutit, poate gasca tocilarilor opri Intunericul înainte de a fi prea târziu?

Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Momentan, de pe site-urile cu carti in limba engleza, nu a aparut deocamdata in romana si nu stim daca editura Litera mai are de gand sa publice continuarile.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!

Postări populare de pe acest blog

Turnul Zorilor (Tronul de Clestar vol. 6) de Sarah J. Maas

Regatul Cenusii (Tronul de Clestar vol. 7) de Sarah J. Maas

Lupta (Titanii vol. 3) de Jeniffer L. Armentrout