Ascunderea (Casa Noptii vol. 10) de PC si Kristin Cast

În sfarsit, Zoey are ceea ce si-a dorit: adevărul este expus. Răul lui Neferet a fost dezvăluit, iar Înaltul Consiliu nu mai este de partea ei - dar asta nu înseamnă că s-a oprit din a face rău în lumea vampirilor. În primul rând, un incendiu misterios distruge grajdurile. Apoi, Neferet face o mișcare devastatoare care îi va supune pe toți la o încercare. 

Cu semințele neîncrederii însămânțate în haosul întunericului din Casa Nopții, toată lumea trebuie să se unească - dar acest lucru se dovedește a fi mai dificil ca oricând. Gemenii abia dacă mai vorbesc, iar fostul dușman al Casei Nopții, Kalona, ​​a devenit acum războinicul lor, împingându-le încrederea la limită. La început, Zoey e destul de sigură că ar putea să-și piardă mințile. Ea a văzut ceva când l-a privit pe Aurox prin piatra de Seer, ceva ce nu-și poate explica singură, dar nici prietenii ei. Este posibil ca Heath să revină într-o altă formă? De aceea Zoey e atât de intrigată de Aurox, când el e atât de evident că e periculos... Și cine ar crede-o dacă le-ar spune? Zoey știe că dacă și-ar urma instinctul în legătură cu Aurox ar putea fi exact ceea ce au nevoie pentru a învinge răul... dar dacă se înșeală, ar putea cauza distrugerea celor mai apropiați prieteni.

Cu tensiunea la cote maxime și cu prieteniile pe muchia de cutit, poate gașca tocilarilor opri Întunericul înainte de a fi prea târziu?

Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Momentan, de pe site-urile cu carti in limba engleza, nu a aparut deocamdata in romana si nu stim daca editura Litera mai are de gand sa publice continuarile.

      Ștergere
  2. cum asi pute descarca vol 10 11 12 de pc
    kristian casa noptii ??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salutare. Le poti gasi in engleza si pe oceanofpdf.com
      In limba romana nu se gasesc.

      Ștergere
  3. Bună! Și oare nici în spaniola nu le pot găsi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, din pacate am cautat pe bookdepository (cu carti străine) și nu gasesc...

      Ștergere
  4. Salut! Pot gasi volumul 10, 11 si 12 in limba rusa?

    RăspundețiȘtergere
  5. Au apărut volele 10,11,12 în limba română?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!