Postări

Se afișează postări din decembrie, 2011

Jurnalele lui Stefan - Refugiul (Vol. 5)

Imagine
Vanatorii devin vanat...
Alungaţi din orasul lor natal, Mystic Falls, atât Stefan Salvatore cat şi fratele său, Damon, au ajuns în Europa în căutarea unui nou început.Dar, Samuel, un vampir bogat şi viclean, are alte planuri pentru ei. În primul rând , el a ruinat linistea lui Stefan şi acum el il invinuieste pe Damon pentru cele mai inspaimantatoare crime pe care le-a vazut Londra vreodata.Uniti impotriva inamicului lor comun , Stefan si Damon raman inmarmuriti cand afla ca sursa de furie a lui Samuel isi are originile in trecutul lor.Trecutul legat de Katherine.In cele din urma , alianta celor doi este pusa la incercare.Pot acestia sa depaseasca rivalitatea dintre ei si sa il invinga pe Samuel , inainte ca acesta sa dea lovitura finala?

Jurnalele lui Stefan - Spintecatorul (Vol. 4)

Imagine
Este anul 1888 , iar in aerul rece al Londrei hoinareste mireasma sangelui.Stefan Salvatore a crezut ca a scapat de originile violente , stabilindu-se in linistitul oras din Anglia , dar cand un criminal atroce bantuie prin imprejurimi , Stefan se teme ca intunericul il va pandi  pentru totdeauna.Adancit in probleme , Stefan isi da seama de un lucru : Aceasta este munca unui vampir.Cu cat se adanceste mai mult in probleme ,cu atat mai mult descopera ca acel criminal este unul apropiat lui si ca nu poate scapa de trecut.

Jurnalele Vampirilor - BRAVO si BRAVO GIRL

Imagine
Aaaah!! Tocmai am aflat o super veste.Din data de 17 ianuarie 2012 vom putea achizitiona cartile Jurnalele Vampirilor 1-4 impreuna cu revistele Bravo si Bravo Girl.


Mie imi surade mult ideea , voua nu?

Salut

Buna, bine ati venit pe noul meu blog cu si despre carti. Nu o sa va spun prea multe despre mine, ca doar de aceea avem sectiunea intitulata "Despre mine", nu? Asadar, aici o sa vorbim despre cele mai frumoase carti care au aparut in Romania. Sper ca aici sa gasiti informatii suplimentare, sa va distrati utilizand blogul de fata si sa ma sustineti in ceea ce am de gand sa fac in contiunare. Va multumesc pentru atentie si ramane sa ne mai auzim in curand....